" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






alhamdulillah, 2k16}
Rabu, 10 Februari 2016 | 10:00:00 PTG | 0Comment

assalamualaikum and hello everyone! :)

alhamdulillah rasanya masih belum terlambat kot untuk saya ucapkan Happy New year to everybody! i know i know.. a lil bit late but better late than never? alhamdulillah jugak untuk 19 tahun diberikan kesihatan yang baik baik dan rezeki yang tidak putus. mungkin lah tidak dinafikan bahawa ada jugak lah certain time when i felt really really unlucky, rasa down sangat tapi how could i be demanding over one bad thing over hundreds of good vibes surround me?

bukan nak cakap apa, cuma manusia sekarang ramai sangat yang complaint complaint dan terus ber-compaint. cuba sekali je cuba ucapkan Alhamdulillah... walaupun awak rasa awak experience benda yang teruk sangat tapi dengan ucapan Alhamdulillah awak tu, things will be wayyy wayyyyy good than before. awak akan rasa in peace, awak akan rasa very lucy like you are the very luckiest person ever!

ye, betul.. semua orang berhak untuk mengutarakan pendapat dan ketidak puashati korang tu, tapi tidak salah untuk kita cuba bermuhasabah dengan diri kita. patut ke aku macam ni" "kenapa aku macam ni" "teruk kah aku" and time tu korang akan realize yang dalam dunia ni ada orang yg jauh lagi teruk daripada orang. like jauh jauhh jauhhh lagi teruk dari korang. macam jauh terbawa lukisan hatimu? haha. Lagu Potret by Akim Ahmad bagi saya ada maksud dia yang tersendiri. saya seorang yg suka menganalisis. saya suka menganalisis lagu. dan bagi saya lagu Potret tu membawa maksud tersendiri. bukan hanya menendakan cinta pad seseorang, tapi kehilangan satu benda dalam diri yang dah pergi jauh dari diri kita. aaah taknak lah cakap lebih korang bukan faham pun kan? :P

okay lah setakat ini sahaja, tapi jangan lupa apa saya pesan! Ucap, Alhamdulillah ;)

Label: , , , , ,